Shows & Artiesten

Licht & Vuur show

De Licht & Vuur show is een spectaculaire show vol met vliegende objecten en vuurdansers. Laat uw publiek zich verbazen door de skills van de professionele artiesten. Wij leveren een mobiele muziek box waardoor de show ook op een locatie kan worden vertoond waar geen netstroom beschikbaar is. Neem contact op bij vragen en beschikbaarheid over de Licht & Vuur show.

IMG_2650_edited.jpg
Handstand op palen

Uw gepersonaliseerde show

Bij Veldman Entertainment is het ook mogelijk om meerdere artiesten te boeken voor uw evenement. Hierbij is het mogelijk om een act te boeken of mobiel entertainment. Denk aan hand balans, luchtacrobatiek of goochelaar. 

Heeft u graag een complete show voor uw evenement? Wij verzorgen een show na uw wensen en behoeftes. Laat uw gasten versteld staan van talenten en sensaties.


Shows & Workshops voor kinderen

Een leuke interactieve kindershow, of juist een uitdagende jongleer workshop? Ontdek je talent met allerlei soorten jongleer materialen. Ezra Veldman zal uw gasten de basis aanleren met jongleer balletjes, kegels, ringen en diabolos. Met een mobiele muziek box is het mogelijk om een show te geven in combinatie met een workshop op iedere locatie!

Jeugd en een diabolo.jpg

heeft u een vraag? Stuur ons gerust een chatbericht of een e-mail via de contact pagina!